НОВОСТИ

News 1

13.10.2020

Објава - Челопек - Радиовце - А1

Прочитај повеќе>
News 1

13.10.2020

Објава - Теново - Б5

Прочитај повеќе>
News 1

13.10.2020

Објава - Стенче - Е2

Прочитај повеќе>
News 1

01.10.2020

Соопштение - Бр.14-1314/1 - зa oрганизирање нa Jaвнa презентација и Jaвна анкета по предлог на архитектонски урбанистички проекти за населени места с.Теново и с.Милетино

Прочитај повеќе>
News 1

29.09.2020

Одлука - За избор на кандидат по објавен интернет оглас

Прочитај повеќе>
News 1

23.09.2020

Презентација на општина Брвеница во Balkanika Publishing

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

                                                   

                                   Tел: 044/456-015

                                   E-маил: komuna@brvenica.gov.mk

                                   Градоначалник г. Енвер Пајазити

                                   kryetar@brvenica.gov.mk

                                                       

                                  Секретар г. Хаќим Рамадани

                                  sekretar@brvenica.gov.mk

                                   Груп е-маил до сите вработени

                                   brvenica@brvenica.gov.mk

                                   

УНДП Р. Северна Македонија

                                  УНДП Република Северна Македонија

                                  Финансиски индикатор
                                 Финансиски индикатори