KRYETARI


Enver Pajaziti

z. ENVER PAJAZITI

U lind më 1 shkurt të vitit 1962 në Çellopek. Shkollën fillore e kreu në fshatin e tij të lindjes, ndërsa të mesmen në gjimnazin "Kiril Pejçinoviq", në Tetovë. 
Në vitin 1987 diplomoi në fakultetin e Veterinarisë pranë Universitetit të Sarajevës. 
Prej vitit 1989 deri më 2002 është marrë me biznes privat, ndërsa nga viti 2002 deri në 2005 ka qenë Drejtor në kompaninë e sigurimeve "SIGMA". Në vitin 2005 e mer përfaqësinë për "Volkswagen" për Tetovë, dhe në zgjedhjet lokale të vitit 2009 u zgjodh Kryetar i komunës së Bërvenicës. 
Në zgjedhjet lokale të vitit 2013 për herë të dytë u zgjodh Kryetar i komunës së Bërvenicës. Ndërsa në vitin 2017 për herë të tretë u zgjodh si Kryetar i komunës së Bërvenicës.

                              Kontakt informata

                                     

                              Tel: 044/456-015

                              E-mail: komuna@brvenica.gov.mk

                              Kryetar i komunës z. Enver Pajaziti

                              kryetar@brvenica.gov.mk

                                        

                              Sekretar i komunës z. Haqim Ramadani

                              sekretar@brvenica.gov.mk

                              Grup e-mail:

                              brvenica@brvenica.gov.mk

                                  UNDP R. e Maqedonisë së Veriut

                                 UNDP Republika e Maqedonisë Veriore

                                 Indikatori financiar

                                 Indikatori financiar