Skip to content
Home » Агенда

Агенда

СОСТАНОЦИ НА СОВЕТОТ

Советот на општина 2021 – 2025

ДатумПокана за седница
27.05.2024Покана
29.04.2024Покана
28.03.2024Покана
07.03.2024Покана
22.02.2024Покана
18.01.2024Покана
29.12.2023Покана
21.12.2023Покана
09.11.2023Покана
31.10.2023Покана
28.09.2023Покана
12.09.2023Покана
31.07.2023Покана
26.06.2023Покана
25.05.2023Покана
27.04.2023Покана
22.03.2023Покана
23.02.2023Покана
10.02.2023Покана
30.01.2023Покана
22.12.2022Покана
07.12.2022Покана
04.11.2022Покана
31.10.2022Покана
20.09.2022Покана
15.08.2022Покана
07.07.2022Покана
01.06.2022Покана
23.05.2022Покана
13.05.2022Покана
28.04.2022Покана
21.04.2022Покана
28.03.2022Покана
24.02.2022Покана
27.01.2022Покана
27.12.2021Покана
06.12.2021Покана
25.11.2021Покана 

Советот на општина 2017 – 2021


12:11:58, 2021-09-09

Покана за Седница 10.09.2021


11:16:27, 2021-08-13

Покана за Седница 18.08.2021


14:27:00, 2021-08-03

Покана за Седница 04.08.2021


12:43:11, 2021-07-16

Покана за Седница 22.07.2021


13:41:44, 2021-06-30

Покана за Седница 02.07.2021


11:39:38, 2021-06-06

Покана за Седница 09.06.2021


09:15:43, 2021-05-25

Покана за Седница 26.05.2021


15:18:30, 2021-04-26

Покана за Седница 27.04.2021


13:02:08, 2021-03-23

Покана за Седница 29.03.2021


12:00:00, 2021-02-23

Покана за Седница 24.02.2021


12:00:00, 2021-01-23

Покана за Седница 27.01.2021


15:46:42, 2021-01-14

Покана за Седница 18.01.2021


15:40:02, 2020-12-11

Покана за Седница 16.12.2020


10:15:17, 2020-02-05

Покана за Седница 06.02.2020


09:29:58, 2020-01-27

Покана за Седница 27.01.2020


10:01:26, 2019-12-20

Покана за Седница 26.12.2019


12:58:30, 2019-11-26

Покана за Седница 29.11.2019


15:39:40, 2019-11-13

Покана за Седница 14.11.2019