Skip to content
Home » Записници

Записници

Записници Од Седници На Совет

Записници со новиот состав на советот 2021-2025

БројДатумДокумент
3622.02.2024Записник
3518.01.2024Записник
3429.12.2023Записник
3321.12.2023Записник
3209.11.2023Записник
3131.10.2023Записник
3028.09.2023Записник
2912.09.2023Записник
2830.08.2023Записник
2731.07.2023Записник
2630.06.2023Записник
2526.06.2023Записник
2425.05.2023Записник
2327.04.2023Записник
2222.03.2023Записник
2123.02.2023Записник
2010.02.2023Записник
1930.01.2023Записник
1822.12.2022Записник
1707.12.2022Записник
1604.11.2022Записник
1531.10.2022Записник
1420.09.2022Записник
1315.08.2022Записник
1207.07.2022Записник
1101.06.2022Записник
1023.05.2022Записник
913.05.2022Записник
828.04.2022Записник
721.04.2022Записник
628.03.2022Записник
524.02.2022Записник
427.01.2022Записник
327.12.2021Записник
206.12.2021Записник
125.11.2021Записник

Записници 2017-2021

Записник од 53-та седница, 02.09.2021

Записник од 52-та седница, 18.08.2021

Записник од 51-та седница, 04.08.2021

Записник од 50-та седница, 22.07.2021

Записник од 49-та седница, 02.07.2021

Записник од 48-та седница, 09.06.2021

Записник од 47-та седница, 26.05.2021

Записник од 46-та седница, 27.04.2021

Записник од 45-та седница, 29.03.2021

Записник од 44-та седница, 24.02.2021

Записник од 43-та седница, 27.01.2021

Записник од 42-та седница, 18.01.2021

Записник од 41-та седница, 30.12.2020

Записник од 40-та седница, прво и второ продолжение 16.12.2020

Записник од 39-та седница, 02.12.2020

Записник од 38-та седница, 12.11.2020 

Записник од 33-та седница, 22.06.2020 

Записник од 28-та седница, 14.11.2019

Записник од 27-та седница, 30.10.2019

Записник од 26-та седница, 26.09.2019

Записник од 25-та седница, 29.08.2019

Записник од 24-та седница, 25.07.2019

Записник од 23-та седница, 15.07.2019

Записник од 22-та седница, 27.06.2019

Записник од 21-та седница, 16.05.2019

Записник од 20-та седница, 17.04.2019

Записник од 19-та седница, 27.03.2019

Записник од 18-та седница, 27.02.2019

Записник од 17-та седница, 28.01.2019