Skip to content
Home » ЛЕР

ЛЕР

ЛОКАЛЕН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ

План за локален економски развој на Општина Брвеница за период
2023 ‐ 2026 година

2023-2026Документ

Програма – за активностите на општина Брвеница во областа на заштита на животната средина 

2021ПредлогДокумент
2020Документ

Одлука и договор за обезбедување на услуги за водоснабдување и канализација

ТИПОдлука
PDFДокумент

План за услужните дејности кој ќе ја вклучува фреквенцијата и времето на услуги кои редовно се вршат 
за собирање на отпад и чистење на улици, ЈЈП за улично осветлување, бездомници кучиња и заразните
болести во ниво на општина Брвеница.

ТИПЈПП Брвеница 2018Програма за заразни болестиПрограма за бездомни кучињаПрограма за јавна чистота 2019
PDFДокументДокументДокументДокумент

Одлука и договор за обезбедување на услуги за водоснабдување и канализација

ТИПОдлука
PDFДокумент

План за услужните дејности кој ќе ја вклучува фреквенцијата и времето на услуги кои редовно се вршат 
за собирање на отпад и чистење на улици, ЈЈП за улично осветлување, бездомници кучиња и заразните
болести во ниво на општина Брвеница.

ТИПЈПП Брвеница 2018Програма за заразни болестиПрограма за бездомни кучињаПрограма за јавна чистота 2019
PDFДокументДокументДокументДокумент

За активностите на општина Брвеница во сферата на локален економски развој за 2019 година

Активностите за 2019 година.  


Хотелски капацитети што ги нуди општина Брвеница:

НазивАдресаТелЕмаил
МОТЕЛ ЦИТИ ВИЛА ДООЕЛРегионалниот пат Тетово-Гостивар на влезот во село Брвеница071667732/
ИАЛ-ХОТЕЛ   ДООЕЛРегионалниот пат Тетово-Гостивар на влезот во село Брвеница070683466hoteleuropetrol@outlook.com

РЕСТОРАНИ И КАФЕТЕРИЈА

НазивАдресаТелЕмаил
БакалМаршал Тито, Брвеница070283845/
Електра ГарденБрвеница044337352/
ЕУ92Челопек/kadrieu92@yahoo.com
ГорицаРадиовце044-366-615/
КОНАК Ѓоко ДООЕЛЧелопек/konakcelopek@hotmail.com
ЌендрабениЧелопек070/838-908/
ДелфинРегионален пат Тетово-Гостивар, близу с. Волковија.075 432 435/
ГУРИ И КУЌ-БМГургурница/guri-i-kuq@live.com
НЕШКО-ИГСТемешничка бр.2, Брвеница//
Амодис РезиденсБраќа Јаниќ 1, Брвеница071396707/
Ванбој ПаркДолно Седларце070240778/
Гостилница Кај ТомбеБрвеница072240448gostilnicakajtombe@gmail.com,
Пицериа ТП Самир-ИКРадиовце071575958/
Свит КејксБрвеница070990727
Октагон Премиум ПалацеТеново078333320/
Етно Гостилница ТРИ ЧЕШМИЧелопек//
Пицерија КАСА МИАБрвеница072320203/
ИВАНОБрвеница070224240/
ПИЦЕРИЈА ИНТЕРНАЦИОНАЛ БЕКО ДООЧелопек072608569/

Емаил адреса: komunalni.dejnosti@brvenica.gov.mk