Skip to content
Home » Правни Работи

Правни Работи

СЕКТОР ЗА НОРМАТИВНО-ПРАВНИ ОПШТИ РАБОТИ И ЈАВНИ ДЕЈНОСТИ


Табелен преглед на работните места во општина Брвеница

Систематизирани и пополнети работни места

ТИПТабелен прегледСистематизирани работни места
PDFДокументДокумент

Одлука и Правилник

ТИПОдлука за делокругПравилник
PDFДокументДокумент

Како дo барање за жителство ?

  • Тоа може да се направи онлајн преку комплетирање на pdf документот што може да го преземете на вашиот компјутер,  а потоа да го испратите преку електронска пошта до вработениот во администрацијата исто така треба да се приложи копија од лична карта заедно во pdf документот.
  • Исто треба да имате доказ за подмирен долг кон општината (финансиска картица), тоа можете да проверете во одделение за даноци. 
  • Откако ќе испратете на службена е-пошта, исто така мора да направите уплата во банка или пошта, што можете да го видите како пример уплатницата подоле.
  • Ако ги имате овие документи што се погоре наведени, можете да одите во општинската администрација со платената уплатница за да го подигнете документот.
ТипБарањеУплатницаЕ-маил
PDFБарањеУплатницаpravni.raboti@brvenica.gov.mk