Home » Службени Гласници

Службени Гласници

Службени гласници нов состав 2021-2025

08.11.2022Бр.19Службен гласник
21.09.2022Бр.17Службен гласник
16.08.2022Бр.16Службен гласник
08.07.2022Бр.15Службен гласник
02.06.2022Бр.14Службен гласник
25.05.2022Бр.13Службен гласник
16.05.2022Бр.12Службен гласник
29.04.2022Бр.11Службен гласник
22.04.2022Бр.10Службен гласник
12.04.2022Бр. 9Службен гласник
29.03.2022Бр. 8Службен гласник
28.02.2022Бр. 7Службен гласник
25.02.2022Бр, 6Службен гласник
28.01.2022Бр. 5Службен гласник
28.12.2021Бр. 4Службен гласник
07.12.2021Бр. 3Службен гласник
01.12.2021Бр. 2Службен гласник
26.11.2021Бр. 1Службен гласник

Службени гласници 2017-2021

07.10.2021

Cлужбен гласник на општина Брвеница бр. 72 


14.09.2021

Cлужбен гласник на општина Брвеница бр. 64


23.07.2021

Cлужбен гласник на општина Брвеница бр. 59 


10.06.2021

Cлужбен гласник на општина Брвеница бр. 57 


27.05.2021

Cлужбен гласник на општина Брвеница бр. 56 


28.04.2021

Cлужбен гласник на општина Брвеница бр. 55  


31.03.2021

Cлужбен гласник на општина Брвеница бр. 54 


25.02.2021

Cлужбен гласник на општина Брвеница бр. 53 


28.01.2021

Cлужбен гласник на општина Брвеница бр. 52


19.01.2021

Cлужбен гласник на општина Брвеница бр. 51 


25.09.2020

Cлужбен гласник на општина Брвеница бр. 43


30.07.2020

Cлужбен гласник на општина Брвеница бр. 41


07.02.2020

Cлужбен гласник на општина Брвеница бр. 37 


28.01.2020

Службен гласник на општина Брвеница бр. 36


27.12.2019

Службен гласник на општина Брвеница бр. 35 


02.12.2019

Службен гласник на општина Брвеница бр. 34 


15.11.2019

Службен гласник на општина Брвеница бр. 33 


30.10.2019

Службен гласник на општина Брвеница бр. 32 


27.09.2019

Службен гласник на општина Брвеница бр. 31 


30.08.2019

Службен гласник на општина Брвеница бр. 30 


16.07.2019

Службен гласник на општина Брвеница бр. 28 


28.06.2019

Службен гласник на општина Брвеница бр. 27  


17.05.2019

Службен гласник на општина Брвеница бр. 26


18.04.2019

Службен гласник на општина Брвеница бр. 24 


28.03.2019

Службен гласник на општина Брвеница бр. 20 


28.02.2019

Службен гласник на општина Брвеница бр. 19 


 31.01.2019

Службен гласник на општина Брвеница бр. 18 


31.12.2018

Службен гласник на општина Брвеница бр. 17