Skip to content
Home » Новости » Две недели од преземање на функцијата Градоначалник на Брвеница

Две недели од преземање на функцијата Градоначалник на Брвеница

За само две недели од преземање на функцијата Градоначалник на Брвеница, со поддршка од општинската администрација успешно работевме на:

ЗАМЕНА НА СИТЕ СИЈАЛИЦИ, СО ШТО Е ПОДОБРЕНО УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО СИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА,РАСЧИСТЕНИ ДЕПОНИИ ВО ГОРНИ И ДОЛНИ ЧЕЛОПЕК, ОКОЛУ СПОРТСКАТА САЛА ВО БРВЕНИЦА А УТРЕ ПРОДОЛЖУВАМЕ ВО МИЛЕТИНО И ОСТАНАТИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА,ЗАПОЧНАТА ПОСТАПКА ЗА ВРАЌАЊЕ ВО ФУНКЦИЈА НА ФУДБАЛСКИОТ СТАДИОН ВО СЕЛО БРВЕНИЦА,ПРИМЕН ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ БАГЕР “МСТ” ПРОДОЛЖЕНО Е ПРОШИРУВАЊЕТО НА КАНАЛИЗАЦИОНАТА МРЕЖА ВО БРВЕНИЦА И СЕДЛАРЦЕ ИВО ОБРАБОТКА Е НОВА ВЕБ СТРАНА НА ОПШТИНАТА.СЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПРОДОЛЖУВАМ СО УШТЕ ПОГОЛЕМ ИНТЕНЗИТЕТ!