Home » Archives for Општина Брвеница

Општина Брвеница

ПОТСЕТУВАЊЕ И ПОВИК ДО ГРАЃАНИТЕ И ПРАВНИТЕ ЛИЦА ЗА ПОДМИРУВАЊЕ НА ДАНОКОТ НА ИМОТ И КОМУНАЛНИТЕ ТАКСИ

Општина Брвеница ги потсетува своите даночни обврзници на данокот на имот и комуналната такса дека тече рокот за плаќање на Данокот на имот и комуналната… Read More »ПОТСЕТУВАЊЕ И ПОВИК ДО ГРАЃАНИТЕ И ПРАВНИТЕ ЛИЦА ЗА ПОДМИРУВАЊЕ НА ДАНОКОТ НА ИМОТ И КОМУНАЛНИТЕ ТАКСИ

ПОКАНА

Покана за учество во јавна презентација  По предлог Урбанистички план за село Брвеница со разработка на блокови 1, 2, 3, 4 КО Брвеница, општина Брвеница,… Read More »ПОКАНА

СООПШТЕНИЕ

Општина Брвеница има потреба од 3 (три) општи работници – на определено време.Сите заинтересирани да достават писмо за интерс во Општина Брвеница. Контакт лице:Зимбиле Демири-Раководител… Read More »СООПШТЕНИЕ

ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!

Нека светлината на Христовото Воскресение Ви ги осветли вашите срца а неговата бесконечна љубов го благослови вашиот живот и вашите домови.ХРИСТОС ВОСКРЕСНА!Навистина воскресна!