Skip to content
Home » Новости » ИЛЈП – охрабрување на жените во процесот на донесување на одлуки во локалната самоуправа, како и на национално ниво

ИЛЈП – охрабрување на жените во процесот на донесување на одлуки во локалната самоуправа, како и на национално ниво

На покана од ИЛЈП денеска се собраа Градоначалниците на сите општини од Полог и Нејзината Екселенција Амбасадорката на Велика Британија Rachel Galloway, за да се разговара и да се завземат конкретни чекори за охрабрување на жените во процесот на донесување на одлуки во локалната самоуправа, како и на национално ниво.