Skip to content
Home » Archives for Општина Брвеница

Општина Брвеница

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ОБИКОЛНИЦАТА ВО С.ЧЕЛОПЕК

Продолжуваме со реализација на клучни капитални проекти.Општина Брвеница, започна со работни активности за реализација на проектот за “Реконструкција на Обиколницата во с.Челопек, поточно патниот правец… Read More »РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ОБИКОЛНИЦАТА ВО С.ЧЕЛОПЕК

ДЕЗИНСЕКЦИЈА ПРОТИВ КОМАРЦИ ВО ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

Ве известуваме дека теристичка (од земја) дезинсекција против комарци во територијата на општина Брвеница ќе се изврши на ден 10-11.07.2024 год. во вечерните часови, почнувајќи… Read More »ДЕЗИНСЕКЦИЈА ПРОТИВ КОМАРЦИ ВО ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

ЗАШТИТА И ЗАЕДНИЧКО ПРЕВЕНТИВНО ДЕЛУВАЊЕ ОД ПОЖАРИ

Почитувани сограѓани,Со цел поголема заштита и заедничко превентивно делување од пожари,Општина Брвеница ги потсетуваграѓаните дека е ЗАБРАНЕТО палење оган на стрништа, на растителниотпадоци од сув… Read More »ЗАШТИТА И ЗАЕДНИЧКО ПРЕВЕНТИВНО ДЕЛУВАЊЕ ОД ПОЖАРИ

ПРЕДМЕТ НА ЕЛЕКТРОНСКОТО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ

Предмет на електронското јавно наддавање е градежно неизградено земјиште, сопственост на Република Северна Македонија, предвидено со Локална урбанистичка планска документација за с.Волковија, општина Брвеница, одобренa… Read More »ПРЕДМЕТ НА ЕЛЕКТРОНСКОТО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ

ОДЛУКА

За утврдување на зоните и движење на пазарната вредност на градежно и земјоделско земјиште на подрачјето на Општина Брвеница, за утврдување на данокот на имот… Read More »ОДЛУКА

ДЕНЕС, ИМАВМЕ ЧЕСТ ДА БИДЕМЕ ДОМАЌИНИ НА ПОЧИТУВАНАТА ШЕНОН ГРИН ОД УСАИД.

Денес, Шенон Грин, гостинка и помошник на администраторот на Бирото за демократија, човекови права и владеење на USAID, ја посети општина Брвеница за да види… Read More »ДЕНЕС, ИМАВМЕ ЧЕСТ ДА БИДЕМЕ ДОМАЌИНИ НА ПОЧИТУВАНАТА ШЕНОН ГРИН ОД УСАИД.