Skip to content
Home » Новости » Екипите на ОЈП ,,ВАРДАР” од утринските часови на терен.

Екипите на ОЈП ,,ВАРДАР” од утринските часови на терен.

Екипите на ОЈП ,,ВАРДАР” од утринските часови на терен. Се расчистува снежната покривка во сите населени места во општина Брвеница.