Skip to content
Home » Новости » 25 годишнината од формирање на Општина Брвеница

25 годишнината од формирање на Општина Брвеница

Дел од моето обраќање по повод 25 годишнината од формирање на Општина Брвеница, на свечената седница во Советот на општина Брвеница.

Почитувани,

Денес го одбележуваме денот на ОПШТИНА БРВЕНИЦА и за мене голема чест што сум со Вас на 25 годишнината од формирање на општината.На сите жители на општина Брвеница, на Вас советниците и вработените во општинската администрација, Ви го честитам Јубилејот и воедно посакувам заеднички да создадемеразвиена, инфраструктурно модерна и еколошки чиста општина, во која ќе се раѓаат, образуваат и работат, здрави, образовани и трудољубиви луѓе.

ЗА МНОГУ ГОДИНИ ОПШТИНА БРВЕНИЦА!

Благодарам!