Skip to content
Home » Новости » Новогодишни пакетчиња за дечињата од градинката ЈОУДГ,, СОНЦЕ-ДИЕЛИ”

Новогодишни пакетчиња за дечињата од градинката ЈОУДГ,, СОНЦЕ-ДИЕЛИ”

Денес сум посебно радосен што имав можност да се дружам со најмалите и најмилите жители на општината, дечињата од градинката ЈОУДГ,, СОНЦЕ-ДИЕЛИ” Брвеница.