Skip to content
Home » Новости » Средба со свештените лица

Средба со свештените лица

На ден 24.12.2021 година, на мое големо задоволство, остварив средба со свештените лица: Протоереј Ненад Ѓорѓески, протоереј Ивица Спасеновски, презвитер Вељанчо Огњановски и ѓакон Илија Деспотовски. Разговаравме за црковните потреби и предизвици во населените места на општина Брвеница.