Skip to content
Home » Новости » Новогодишни Пакетчиња За првачињата

Новогодишни Пакетчиња За првачињата

Денес, на најмалите ученици од општина Брвеница – првачињата, им подарив новогодишни пакетчиња. Со желби за добро здравје, среќа и безгрижни празнични денови, им ја честитав Новата година и им посакав убави празнични денови и среќен распуст.