Skip to content
Home » Новости » ВО ФУНКЦИЈА Е СТАВЕНА НОВАТА ВЕБ СТРАНА НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА КАКО И ОФИЦИЈАЛНИ ФБ СТРАНИ НА ГРАДОНАЛАЧНИКОТ И НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

ВО ФУНКЦИЈА Е СТАВЕНА НОВАТА ВЕБ СТРАНА НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА КАКО И ОФИЦИЈАЛНИ ФБ СТРАНИ НА ГРАДОНАЛАЧНИКОТ И НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

Почитувани пријатели, ?На овој убав празничен ден, започнуваме со повисоко ниво на соработка и информирање на граѓаните, па отсега за сите случувања, проекти и новости кои ни се случуваат во општина Брвеница, ќе може да се информирате на нашите официјални страници на Facebook и на НОВАТА официјална веб страна.Изработката и дизајнот на новата веб страна на општина Брвеница и официјалните страници на Facebook на општина Брвеница и Градоначалник на општина Брвеница, се во целост?% ДОНАЦИЈА од млади а големи пријатели на општина Брвеница и сме неизмерно благодарни???
Заследете ?
https://brvenica.gov.mk/
https://www.facebook.com/JovicaIlievsk
https://www.facebook.com/opshtinabrvenica
#ОпштинаБрвеница