Skip to content
Home » Новости » СРЕДБА СО МУФТИЈАТА НА ТЕТОВО И ТЕТОВСКО Г-ДИН ЌАНИ НЕСИМИ

СРЕДБА СО МУФТИЈАТА НА ТЕТОВО И ТЕТОВСКО Г-ДИН ЌАНИ НЕСИМИ

На мое големо задоволство, денес остварив средба со Муфтијата на Тетово и тетовско г-дин Ќани Несими, со кого договоривме чести пријателски средби и воедно голема благодарност за прекрасниот подарок и вниманието.