Skip to content
Home » Новости » СРЕДБА СО ЗАМ. АМБАСАДОР НА СОЈУЗНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЈА Г-ДИН ОТТО ГРАФ

СРЕДБА СО ЗАМ. АМБАСАДОР НА СОЈУЗНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЈА Г-ДИН ОТТО ГРАФ

Денеска 24.01.2022 год. во просториите на општина Брвеница имавме чест како гостин да ни биде зам.амбасадорот на Сојузна Република Германија г-дин Отто Граф. Во ова прилика имавме можност да го запознаеме со тековните и идни проекти на општина Брвеница и воедно да му се заблагодариме за донацијата на машина за чистење на канализација од програмата за мали проекти на Амбасадата. Гдин Граф изрази желба и надеж за подршка на идни проекти од страна на Амбасадата за општина Брвеница.