Skip to content
Home » Новости » Согласно Одлуката за еднократна парична помош на семејствата со новороденче кои се со живеалиште на подрачјето на Општина Брвеница, со голема радост денес за прв пат им врачив Решенија

Согласно Одлуката за еднократна парична помош на семејствата со новороденче кои се со живеалиште на подрачјето на Општина Брвеница, со голема радост денес за прв пат им врачив Решенија

Согласно Одлуката за еднократна парична помош на семејствата со новороденче кои се со живеалиште на подрачјето на Општина Брвеница, со голема радост денес за прв пат им врачив Решенија за еднократна парична помош за новороденче на семејството Мислими од с. Челопек и новороденчињата близначиња на семејството Ганији исто така од с. Челопек.

Посакувам среќно и весело детство на Акин, Зејна и Акса