Skip to content
Home » Новости » Сочувство до семејството на првиот градоначалник на општина Брвеница

Сочувство до семејството на првиот градоначалник на општина Брвеница

За жал, Станоја Глишиќ не го исполни само последното ветување, да се сретнеме на официјална средба во општината.Сѐ повеќе добри луѓе си заминуваат.Беше прв градоначалник (1996-2000) на општина Брвеница кој ги постави темелите на општината и општинската администрација, чесен, посветен на работата и голем пријател.Станоја, почивај во мир! Бог нека ти дарува вечност. Сочувство до најблиските.