Skip to content
Home » Новости » ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Ве известуваме дека теристичка дезинсекција против комарци во територијата на општина Брвеница ќе се изврши на ден 09-10.08.2022 год. во вечерните часови, почнувајќи од 21 часот до раните утрински часови.
Дезинсекцијата ќе се изврши со УЛВ генератор за ладно замаглување поставено на возило со ротационо светло.
Во случај на неповолни временски прилики истата ќе биде одложена за наредниот ден.