Skip to content
Home » Новости » ПОКАНА

ПОКАНА

Меѓународното училиште Маариф во Тетово организира настан по повод Светскиот ден на науката за мир и развој кој ќе се одржи на 30.11. 2022, Среда. Ќе се одржат натпревари и саеми преку различни научни проекти. Учениците ќе бидат оценувани од страна на комисија која ќе биде формирана од универзитетски професори. За најдобрите и најуспешните натпреварувачи ќе има награди за освоено прво, второ и трето место. Аплицирањето трае до 25 НОЕМВРИ

АПЛИЦИРАЈТЕ ОВДЕ: