Skip to content
Home » Новости » ОТВОРЕН ДЕН НА ОПШТИНАТА

ОТВОРЕН ДЕН НА ОПШТИНАТА

ОПШТИНСКИ БУЏЕТ 2023

Почитувани граѓани,

Заради транспарентно креирање на буџетот на општина Брвеница за 2023 година, локалната самоуправа ги повикува сите заинтересирани граѓани и граѓански организации да земат активно учество во отворениот ден на општината каде можат да ги дадат своите забелешки и предлози за престојниот буџет за 2023 година.

Повелете, ве очекуваме

Сабота 03.12.2022, 11:00 часот
Зграда на општина Брвеница