Skip to content
Home » Новости » СВЕЧЕНИОТ ДЕН НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

СВЕЧЕНИОТ ДЕН НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

Свеченост по повод 17-ти декември ден на основањето на општина Брвеница