Skip to content
Home » Новости » ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради дефект на делековод и поправка на истото, вечерва 08.02.2023 година(среда), ќе нема улично осветлување во с.Челопек, општина Брвеница .