Skip to content
Home » Новости » ВОНРЕДНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

ВОНРЕДНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Вонредна Седница на Советот ќе се одржува денеска (10.02.2023) во 13:00 часот, по повод земјотресот во Турција и Сирија.

ЛИНК: https://youtube.com/live/02A3wN9K1pI?feature=share