Skip to content
Home » Новости » ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради снемање на електрична енергија се прекинува директниот пренос на Седница на Советот.
Седница на Советот продолжува во услови додека не се регулира електричната енергија