Skip to content
Home » Новости » ПРОДОЛЖУВАМЕ СО ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ

ПРОДОЛЖУВАМЕ СО ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ

Штом се создадоа временски услови за работа, продолживме со инфраструктурни проекти.

Во моментов со сопствена механизација се работи на поставување на канализација со должина 130 метри во с. Д.Седларце и 12 метри кружен ток за вода додека во с. Брвеница се врши прередување на бекатон плочки во должина од 210 метри со избран изведувач Мујо Компани.