Skip to content
Home » Новости » ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!

ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!

Нека светлината на Христовото Воскресение Ви ги осветли вашите срца а неговата бесконечна љубов го благослови вашиот живот и вашите домови.
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА!
Навистина воскресна!