Skip to content
Home » Новости » СООПШТЕНИЕ

СООПШТЕНИЕ

Општина Брвеница има потреба од 3 (три) општи работници – на определено време.
Сите заинтересирани да достават писмо за интерс во Општина Брвеница.

Контакт лице:
Зимбиле Демири-Раководител на одделение за човечки ресурси.

ОПШТИНА БРВЕНИЦА