Skip to content
Home » Новости » ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани,
Врз основа на барање од жителите на општина Брвеница и анализите за трошоци поврзани со уличното осветлување а во врска со рестрикциите кои ги воведовме за време на енергетската криза, Ве известуваме дека од 01.06.2023 година, НЕМА ДА ИМА РЕСТРИКЦИИ и на цела територија на општина Брвеница ќе ИМА ПОСТОЈАНО УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО НОЌНИТЕ ЧАСОВИ.
Со почит