Skip to content
Home » Новости » ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Стадионот во с.Брвеница од денес 01.06.2023 година, ќе биде отворен за спортување од 10:00 до 21:00 часот, секој ден во неделата.

Забрането е влегување со велосипеди, мопеди, мотори и со животни.