Skip to content
Home » Новости » ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани граѓани на село Брвеница и село Долно Седларце, ВЕ ИНФОРМИРАМЕ дека поради дефект на водоводна пупма во с.Брвеница, водата за пиење ќе биде во прекин до 16:00 часот.

Ви благодариме за разбирањето!