Skip to content
Home » Новости » ПОЛУМАТУРСКА СВЕЧЕНОСТ ВО ОПШТИНА БРВЕНИЦА

ПОЛУМАТУРСКА СВЕЧЕНОСТ ВО ОПШТИНА БРВЕНИЦА

Почитувани,
Во чест на полуматурантите од општина Брвеница, во петок на 16.06.2023 година, со почеток:
10:00часот ООУ ,,7-Марси” с. Челопек
12:00часот ООУ ,,Гоце Делчев” с. Теново
13:30 ООУ,, Коста Рацин” с.Брвеница,
ќе организираме свечено доделување на Свидетелствата, доделување на Признанија и парична награда за првенците на генерација 2022/23 година, фрлање капи и заедничко фотографирање.
Им посакуваме многу успеси на нашите ученици во нивното понатамошно образование.