Skip to content
Home » Новости » И З В Е С Т У В А Њ Е

И З В Е С Т У В А Њ Е

 ГИ известуваме граѓаните на с.Горни Челопек дека Поради временските услови-поројниот вчерашен дожд ВОДАТА ВО с. Горен Челопек НЕ Е ЗА ПИЕЊЕ.

Преземаме мерки за чистење на базенот.

За регуларноста на водата за пиење ќе ве информираме со ново Известување.

Ви Благодариме на разбирањето.

17.06.2023

                                                           ОЈП ВАРДАР

Брвеница