Skip to content
Home » Новости » ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ!

ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ!


Во оваа прослава на Курбан Бајрам, општина Брвеница ви посакува среќа и безгранична љубов да ги исполни вашите срца. Нека овој ден биде извор на доброта и хармонија за вас и вашите семејства. Честит Бајрам Курбан!