Skip to content
Home » Новости » СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА РАБ

СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА РАБ

Денеска градоначалникот на општина Брвеница г. Јовица Илиевски остварил средба со градоначалникот на Град Раб г. Никола Гргуриќ.

На средбата изразил благодарност за поканата на традиционалниот фестивал 22 “Rabska fjera” кој датира од 1364 година.