Skip to content
Home » Новости » ВТОРА ФАЗА НА ДЕСИНСЕКЦИЈА

ВТОРА ФАЗА НА ДЕСИНСЕКЦИЈА

Ве известуваме дека теристичка (од земја) дезинсекција против комарци во територијата на општина Брвеница ќе се изврши на ден 16-17.08.2023 год. во вечерните часови, почнувајќи од 21 часот до раните утрински часови.
Дезинсекцијата ќе се изврши со УЛВ генератор за ладно замаглување поставено на возило со ротационо светло.
Во случај на неповолни временски прилики истата ќе биде одложена за наредниот ден.