Skip to content
Home » Новости » ОТВАРАЊЕ НА НОВО СПОРТСКО ИГРАЛИШТЕ

ОТВАРАЊЕ НА НОВО СПОРТСКО ИГРАЛИШТЕ

Село Волковија доби современо спортско игралиште на кое сите наши жители ќе можат да спортуваат, да се дружат и да создаваат спомени за паметење.

Спортското игралиште со вештачка трева свечено го отвори Градоначалникот на општина Брвеница г. Јовица Илиевски со фудбалската легенда Бранко Стефановски од с.Волковија.

Се грижиме за секое катче, секој жител на општината добива најсовремени услови за спортување.