Skip to content
Home » Новости » КУЛТУРНО ЛЕТО

КУЛТУРНО ЛЕТО

Културно лето на летната сцена во Брвеница

Театарска претстава “Последната битка”

26 август (сабота), 19 часот

Летечка театарска трупа во партнерство со Општина Брвеница