Skip to content
Home » Новости » ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

На ден 19.11.2023 година по барање на ,,Црвен крст,, на РСМ, во просториите на општина Брвеница (сала за состаноци, стара зграда) ќе се одржи хуманитарна активност, каде што екипите на Служба за трансфузија Тетово непречено ќе ја извршува својата задача во период од 10:00 до 14:00 часот.

Се известуваат и повикуваат граѓаните на општина Брвеница, да учествуваат на оваа хуманитарна активност.

Известување