Skip to content
Home » Новости » ОБУКА ЗА ЈАВНО ГОВОРЕЊЕ

ОБУКА ЗА ЈАВНО ГОВОРЕЊЕ

Општина Брвеница и Фондацијата за развој на образование и култура Албиз, која го спроведува проектот „Инвестиции со општествено влијание во заедниците“, финансиран од УСАИД Северна Македонија, ја организираат обуката за јавно говорење за локални лидери.

? Ослободете го вашиот глас, водете со верба! ?

? Дали сте лидер во заедницата со страст за правење разлика на возраст од 18-29 години?

? Дали сакате да инспирирате и да влијаете на другите преку моќта на вашите зборови?

Придружете се на нашата обука за јавно говорење за лидери во вашата заедница!

? Датум: 15.-16.12.2023

? Време: 10:00 – 16:00

? Локација: НБ Хотел&Спа Тетово

?️ Што ќе добиете:

✅ Ќе ја совладате уметноста на ефективна комуникација

✅ Ќе развиете самодоверба и харизма кога зборувате

✅ Ќе ги научете тајните на убедливото раскажување

✅ Ќе ги подобрите вашите вештини како лидер

✅ Ќе се вмрежите со истомисленици

? Зошто да учествувате?

Во денешниот свет, ефективното јавно говорење е клучно за мобилизирање промени. Без разлика дали водите локален проект, се залагате за социјални причини или ја инспирирате вашата заедница, вашата способност да комуницирате е вашата суперсила. Оваа обука е дизајнирана да ви помогне да ја искористите таа моќ и да станете лидер со поголемо влијание.

?️ Кој треба да учествува?

Оваа обука е идеална за лидери на локалната заедница, активисти и креатори на промени кои сакаат да ги подобрат своите вештини за јавно говорење и да имаат позитивно влијание во нивните заедници.

? Регистрирајте се веднаш:

Местата се ограничени, затоа не пропуштајте ја вашата шанса да учествувате на оваа трансформативна обука! Резервирајте го вашето место денес и инвестирајте во вашата иднина како лидер на заедницата.

За регистрација и повеќе информации, контактирајте не на е-пошта:jakup.huseini@brvenica.gov.mk или на мобилниот број:078333320.

? Заедно, да ги зајакнеме гласовите на следната генерација лидери во заедницата! ?