Skip to content
Home » Новости » ПОКАНА

ПОКАНА

Свеченост по повод 17 декември, ден на основање на општина Брвеница

Почитувани,

Ќе ми претставува голема чест доколку присуствувате на СВЕЧЕН НАСТАН што го организираме на 23.12. 2023г.(сабота) во 12 часот,

-мал концерт

– отчет за сработеното за 2023 година

– избираме најдобри во 2023 и

прогласуваме ПОЧЕСЕН ГРАЃАНИН

Јовица Илиевски

Градоначалник на општина Брвеница