Skip to content
Home » Новости » СВЕЧЕНА СЕДНИЦА

СВЕЧЕНА СЕДНИЦА

Денес ќе се одржува свечена Седница на општина Брвеница во 13:00 часот, по повод 27-от роденден на општината.