Skip to content
Home » Новости » ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ФОРУМ

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ФОРУМ

Ги покануваме сите жители на општина Брвеница да учествуваат на трибината што ќе ја организира општина Брвеница. Форумската сесија ќе се одржи на 20 декември (среда) со почеток во 11:00 часот во ОУ „Гоце Делчев“ Теново.
ПОКАНА