Skip to content
Home » Новости » БУЏЕТСКИ ФОРУМ ЗА 2024

БУЏЕТСКИ ФОРУМ ЗА 2024

Со гордост и задоволство ја отворивме денешната форумска сесија за општинскиот буџет за 2024 година. Ви благодариме за активното учество и нудиме краток преглед на денешниот настан.

Настанот започна со поздравен говор од општинската администрација, кој ги истакна важните предизвици и можности за нашата заедница. Присутните граѓани имаа можност да ги споделат своите идеи, предлози и прашања, а седницата беше отворена за конструктивна размена на мислења.

За време на настанот се разговараше за различни аспекти од буџетските приоритети, со фокус на областите кои ги почитуваме како најважни за нашата заедница. Вашиот глас и учество имаат значаен придонес во формирањето на буџетот и утврдувањето на нашите колективни цели.

Се надеваме дека денешниот настан ви остави позитивен впечаток и ви дава доверба дека вашиот глас е важен за нас. Ви благодариме што сте дел од овој заеднички напор за создавање подобра и одржлива иднина за сите нас.

Ви благодариме и се надеваме на уште поуспешни заеднички настани во иднина.