Skip to content
Home » Новости » ОТЧЕТ ЗА 23 ГОДИНА

ОТЧЕТ ЗА 23 ГОДИНА

Почитувани граѓани,

Со задоволство ви објавуваме отчетот за работата и постигнувањата на општина Брвеница во текот на 2023 година. Овој отчет претставува сеопфатен преглед на активностите и напорите на нашата општина, во целосен обем на работата на која ја одвоивме во искачувањето кон посилна и напредна општина.

Јовица Илиевски

Градоначалник на општина Брвеница