Skip to content
Home » Новости » СЛУЖБАТА ЗА ЗИМСКО ОДРЖУВАЊЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ПАТИШТА

СЛУЖБАТА ЗА ЗИМСКО ОДРЖУВАЊЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ПАТИШТА

Почитувани граѓани,

Службата за зимско одржувањето на локалните патиштата на општина Брвеница продолжи и вечерва со фрлање на сол и ризла низ сите патни правци во територијата на општина Брвеница за да се овозможи слободно и соодветно движење за сите граѓани.

Воедно, општина Брвеница апелира на учесниците во сообраќајот да бидат внимателни и максимално безбедно возење на патиштата поради мразот како последица на ниските температури.