Skip to content
Home » Новости » ЧЕСТИТ 8 МАРТ!

ЧЕСТИТ 8 МАРТ!

По повод денешниот празник, на вработените жени во Локалната самоуправа и советничките од општина Брвеница, подарив цвет во знак на почит и внимание.